اگرومکاترونیک- کنترل سرقت علمی
کنترل سرقت علمی

بازیابی تصاویر و رنگ‌ها  | تاریخ ارسال: 1402/2/12 | 

چک کننده سرقت علمی مقالات
اطلاع می­ رساند که مطابق آیین ­نامه نشریات علمی کشور مصوب ۱۳۹۸/۰۲/۰۲ وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و به منظور صیانت از حقوق و مالکیت فکری و معنوی پژوهشگران و نویسندگان مقالات علمی و پیشگیری از چاپ مقالات تکراری، این نشریه از نرم ­افزار مشابهت­ یاب همتاجو  استفاده می­ نماید. همچنین جهت بررسی بخش­های انگلیسی، کلیه مقالات به کمک نرم افزار iThenticate  با پشتیبانی بیش از ۱۰۰۰۰ دیتابیس بررسی  می­گردد.

سیاست مبارزه با سرقت ادبی
سرقت ادبی به هر شکلی، از جمله نقل قول یا بازنویسی بخش‌های قابل توجهی از مقاله دیگری (بدون ذکر منبع)، «سایتیشن» مقاله دیگری به‌عنوان متعلق به نویسنده یا ادعای نتایج تحقیقات انجام‌شده توسط دیگران، رفتار انتشار غیراخلاقی غیرقابل قبول است. نویسندگان باید اطمینان حاصل کنند که نسخه ارسالی به طور کامل پژوهش اصلی را توصیف می­کند و عاری از هر گونه سرقت ادبی است. به همه نویسندگان پیشنهاد می شود از یک نرم افزار تشخیص سرقت ادبی برای انجام بررسی شباهت­ها با سایر مقالات منتشر شده استفاده کنند. مراقب باشید که اثر قبلاً به هیچ زبانی منتشر نشده باشد و به طور همزمان به مجلات دیگر ارسال نمی­شود (ارسال چندگانه غیر قابل قبول است).
در صورت تشخیص هر یک از رفتارهای غیراخلاقی فوق توسط تحریریه مجله یا توسط یکی از داوران، مقاله بلافاصله رد می­شود و هیئت تحریریه با نویسنده (نویسندگان) ارتباط برقرار می­کند تا توضیح و اصلاح مطالب سرقت شده را مطالبه کند. اگر نویسنده (نویسندگان) در مدت زمان معقولی پاسخ ندهد یا تنظیمات لازم را انجام ندهد، سردبیر مجلات دیگر (برای ارسال چندگانه) و مؤسسه مربوطه نویسنده مطلع می­شوند و نام نویسندگان در لیست سیاه قرار می­گیرد و آنها قادر به ارسال نسخه­های سایر مقالات خود به این مجله نخواهند بود.
در صورتی که پس از انتشار مقاله­ای سرقت ادبی توسط شخصی گزارش شود، موضوع توسط هیئت تحریریه مجله بررسی می­شود و در صورت محسوس بودن محتوای سرقت شده، مقاله از آرشیو مجله ما خارج و به مؤسسه مربوطه نویسنده نیز اطلاع داده می­شود. در نهایت نام نویسندگان در لیست سیاه قرار خواهد گرفت.
نشانی مطلب در وبگاه اگرومکاترونیک:
http://jamt.sanru.ac.ir/find-1.138.42.fa.html
برگشت به اصل مطلب